Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nielsen og Bakenga scoret i borteseier

- Det er ikke ofte det skjer lenger.

SCORET TO: Håvard Nielsen og Mushaga Bakenga scoret for Eintracht Braunschweig da Frankfurt ble slått 3-0 på bortebane lørdag. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
SCORET TO: Håvard Nielsen og Mushaga Bakenga scoret for Eintracht Braunschweig da Frankfurt ble slått 3-0 på bortebane lørdag. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

Håvard Nielsen og Mushaga Bakenga scoret for Eintracht Braunschweig da Frankfurt ble slått 3-0 på bortebane lørdag.

Også lagets tredje nordmann, venstreback Vegar Eggen Hedenstad, var høyst delaktig i seieren. Han noterte seg for målgivende pasning på begge Nielsens scoringer.

Det første målet kom allerede etter ett minutt av oppgjøret. Deretter doblet Nielsen ledelsen like før lagene gikk til pause. 2-0-ledelsen sto seg helt til 87 minutter var spilt. Da omsatte Bakenga et innlegg i mål, slik at det endte med en solid 3-0-seier.

- Det var veldig godt å score to mål i dag. Det er ikke ofte det skjer lenger, og det var selvsagt veldig, veldig gøy, sa Nielsen til Nettavisen etter kampen.

Braunschweig klatret med seieren til 5.-plass på tabellen i tysk 2. Bundesliga. Blant de norske spillerne var det god stemning etter seieren.

- Ja, det var veldig god stemning blant oss etter kampen. spesielt for meg med to mål og med Bakenga sitt ene mål. Vegar hadde også en veldig, veldig fin kamp, sa Nielsen.

21-åringen har i høst scoret seks seriemål for Eintracht Braunschweig. For Bakenga var det sesongens annen scoring.

Hedenstad spilte hele kampen. Nielsen ble byttet ut da Bakenga kom inn etter 84 minutters spill.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media