Nigeria fortsetter å underholde

Nigeria - Bulgaria 1-0. Nigeria er klar for åttendedelsfinale og er i ferd med å bli publikumsfavoritter. Men den offensive spillestilen kan fort sette en stopper for Nigerias videre spill i VM

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nigeria - Bulgaria 1-0

Mål Nigeria: Ikpeba (25)

Målsjanser: 9-4

Nigeria (3-5-2): 1 Rufai - 6 West, 5 Okechukwu, 3 Babayaro - 7 George, 8 Adepoju, 15 Oliseh, 10 Okocha, 11 Lawal - 20 Ikpeba, 14 Amokachi.

Bulgaria (4-4-2): 1 Zdravkov - 2 Kisjisjev, 3 Ivanov, 4 Petkov, 13 Ginchev - 11 Ilijev, 6 Jankov, 10 Balakov, 14 Hristov - 7 Kostadinov, 8 Stoitsjkov.

Dommer: Mario Sanchez Yanten, Chile.

Nigeria er i ferd med å snike seg inn blant favorittene i Frankrike-VM. Laget imponerer med godt offensivt spill, men har en farlig tendens til å bli overmodige - noe som kan straffe seg mot lag som er bedre organisert enn dagens motstander Bulgaria.

Med høyt tempo og presisjon i pasningsspillet rundspilte Nigeria i første omgang svimle bulgarere og viste hvorfor stadig flere holder laget som medaljekandidat. Gang på gang fosset nigerianerne i angrep og Bulgaria var heldige som gikk til pause med kun ett baklengsmål. Monaco-spissen Ikpeba var et konstant uromoment mot et famlende bulgarsk forsvar og scoret kampens eneste mål etter et nydelig angrep: Ballen gikk på skinner mellom bevegelige nigerianere, og havnet til slutt hos Ikpeba som scoret sikkert alene med Zdravkov.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer