Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nike «dypt bekymret» over voldtektsanklager mot Ronaldo

Sportsgiganten Nike sier de er dypt bekymret over voldtektsbeskyldningen mot Cristiano Ronaldo, som er en av selskapets største internasjonale frontfigurer.

ETTERFORSKES: Fotballstjernen Cristiano Ronaldo anklages for voldtekt av amerikanske Kathryn Mayorga (t.h.) i 2009. Foto: FLYNETPICTURES.COM / SPLASHNEWS.COM
ETTERFORSKES: Fotballstjernen Cristiano Ronaldo anklages for voldtekt av amerikanske Kathryn Mayorga (t.h.) i 2009. Foto: FLYNETPICTURES.COM / SPLASHNEWS.COM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Selskapet har en sponsoravtale med Ronaldo verdt 1 milliard dollar, eller 8,2 milliarder kroner, skriver The Guardian.

– Vi er dypt bekymret over disse forstyrrende anklagene og følger med på situasjonen, sier Nike i en uttalelse.

EA Sports, som også har en sponsoravtale med fotballstjernen, sier de «følger situasjonen nøye, ettersom vi forventer at atleter og ambassadører vi samarbeider med, opptrer i tråd med EAs verdier».

Ronaldos fotballklubb, Juventus, står fjellstøtt ved sin angrepsstjerne og kaller ham «en stor mester», mens Portugals landslagstrener Fernando Santos sier han tror på Ronaldos versjon av hendelsen.

Mandag gjenåpnet Las Vegas-politiet etterforskningen av en voldtektssak mot fotballstjernen fra 2009. Han er saksøkt av amerikanske Kathryn Mayorga (34) som vil ha opphevet en taushetserklæring etter at det ble inngått forlik i saken. Hun sier Juventus-stjernen voldtok henne på en hotellsuite under en ferietur til Las Vegas i 2009.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!