<strong>AVSLUTTER:</strong> Nike gir seg som Manchester Uniteds draktleverandør etter kommende sesong - dermed blir årets drakt den siste med Nike på brystet for Rooney &amp; CO. Foto: Manchester United
AVSLUTTER: Nike gir seg som Manchester Uniteds draktleverandør etter kommende sesong - dermed blir årets drakt den siste med Nike på brystet for Rooney & CO. Foto: Manchester United Vis mer

Nike vil ikke være Uniteds draktleverandør lenger

- Ethvert samarbeid må være lønnsomt for begge parter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Nike gir seg som Manchester Uniteds draktleverandør etter kommende sesong.

Den amerikanske utstyrsgiganten har vært tilknyttet United siden 2002, men den tar seg ikke råd til å fortsette samarbeidet etter 2014/15-sesongen.

Årsaken skal være at den tyske rivalen Adidas skal være villig til å tilby United hele 634 millioner kroner per sesong for å være klubbens utstyrsleverandør i ti år.

- Ethvert samarbeid med en klubb eller et forbund må være lønnsomt for begge parter. Vilkårene for en fornyet avtale (med United) gir ikke en god nok verdi for Nikes aksjonærer, uttalte Nike i en pressemelding tirsdag.

Manchester United avslørte mandag klubbens hjemmedrakter for kommende sesong.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer