Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nila og Ingrid fikk privat møte med Kobe

Skal sende signert bilde av seg selv til superstjernen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BEIJING (Dagbladet.no): Da basketstjernen Kobe Bryant dukket opp på sandvolleytrening i går, var Nila Håkedal og Ingrid Tørlen totalt uvitende om hvem som sto og så på dem.

Mens resten av de som var tilstede flokket seg rundt superstjernen, trente de to norske sandvolleystjernene videre.

Brydde seg ikke

- Vi var de eneste som ikke brydde seg om at han var der, og vi var skuffa etterpå, sier Ingrid Tørlen til Dagbladet.no.

Men Kobe Bryant hadde tydeligvis lagt merke til de to, så da de kom inn etter treninga satt Bryant og ventet på dem. Han var sannsynligvis snurt over at de ikke tok turen bortom ham som alle andre på treninga.

- Det var sånn det var, i hvert fall i vår versjon, ler Tørlen.

Ingrid og Nila satt en halv time og pratet med basketstjernen før nok var nok og Bryant forlot treningsområdet. De norske jentene var helt tydelig satt ut av stjernens private besøk.

- Ja, hva snakket vi om? Det kan vel ikke være så veldig spennende siden jeg ikke husker noe av det, ler Tørlen.

SUPERSTJERNE: Basketkometen Kobe Bryant blir nedrent av fans overalt i Beijing, til og med inne i deltakerlandsbyen. Foto: AFP/SCANPIX
SUPERSTJERNE: Basketkometen Kobe Bryant blir nedrent av fans overalt i Beijing, til og med inne i deltakerlandsbyen. Foto: AFP/SCANPIX Vis mer

- Men han er veldig interessert i andre idretter, så vi fortalte han litt om sandvolley i hvert fall. Og så ba jeg om signaturen hans, det har jeg aldri gjort før. Jeg fikk den på spillerdrakta mi.

Sender bilde

Merkelig nok ba ikke Bryant om Ingrid og Nilas signaturer, men det fikser Tørlen på egen hånd.

- Vi tok et bilde av oss sammen med ham, så jeg skal bare finne ut hvor jeg skal sende det. Jeg regner jo med at han vil ha det bildet signert av oss begge, gliser Tørlen.

image: Nila og Ingrid fikk privat møte med Kobe
MØTTE BRYANT: Nila Håkedal og Ingrid Tørlen må også signere autografer i OL, men da de fikk en halvtime med Kobe Bryant var det han som tok seg av pennestrøkene.
SPASERTUR I SANDA: Bryant tok turen ned til sandvolleyarenaen for å følge de amerikanske jentene, men fikk også tid til en prat med de norske.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!