Nila og Ingrid snytt for kampen om gruppeseieren

Men de er videre i VM.

TIL 16-DELSFINALE: Ingrid Tørlen og Nila Håkedal er sikret videre VM-spill, men de kan ikke gå videre som gruppevinnere. Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX  .
TIL 16-DELSFINALE: Ingrid Tørlen og Nila Håkedal er sikret videre VM-spill, men de kan ikke gå videre som gruppevinnere. Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Nila Håkedal og Ingrid Tørlen ble i dag snytt for kamp om gruppeseier i sandvolleyball-VM, men de er videre til 16-delsfinalen.

De norske jentene skulle ha møtt tyskerne Stephanie Pohl og Okka Rau tirsdag kveld, men Rau har pådratt seg en skade, og dermed måtte tyskerne trekke seg fra kampen.

- Tyskerne har trukket seg. Det er veldig synd, og det er ingen tvil om at Nila og Ingrid er lei seg for at de ikke får spilt kampen. De hadde sett fram til og gledet seg til denne kveldskampen lenge, sier sportssjef Kåre Moi i Norges Volleyballforbund til Aftenbladet.no.

Tyskerne ender etter all sannsynlighet på førsteplass i puljen etter at de trakk seg, mens Håkedal og Tørlen går videre som nummer to eller tre. Hadde kampen mot tyskerne gått som planlagt, ville de norske jentene spilt om gruppeseieren.

Stiller torsdagDermed ble det ikke noe av noen av de to norske storkampene som skulle spilles på Vågen i Stavanger tirsdag kveld, for også Jørre Kjemperud og Vegard Høidalen måtte kaste inn håndkleet. De skulle ha møtt det franske brødreparet Andy og Kevin Ces, men Kjemperuds kneskade satte en stopper for den kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer