Nila og Ingrid tilbake i toppform

Under Grand Slam-turneringen i sandvolleyball i Berlin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Nila Håkedal og Ingrid Tørlen har funnet tilbake godformen i Grand Slam-turneringen i sandvolleyball i Berlin.

Torsdag var maratondag for sandjentene i Berlin. Hele hovedrunden ble gjort unna på én dag, og Håkedal/Tørlen viste at de har funnet tilbake til formen de hadde før Tørlens sykdom vippet dem av pinnen for to måneder siden.

- Jeg vet ikke om vi spiller bra fordi vi har det moro eller om vi har det moro fordi vi spiller bra. Det er litt slik som høna og egget, sa Håkedal til NTB.

- Vi er nok i like god form nå som før sykdommen, varslet Kristiansand-jenta.

Duoen åpnet imidlertid hovedrunden med 0-2-tap mot det greske paret Vassaliki Karadussiou/Vassiliki Arvaniti etter settsifrene 18-21, 23-25.

Deretter var det duket for helnorsk duell mot Kathrine Maaseide og Susanne Glesnes. Tørlen og Håkedal trakk det lengste strået med 21-18, 21-18, og fulgte opp med seier også i siste kamp mot brasilianske Maria Clara/Carol.

Begge de norske lagene er klare for mellomspill etter at Maaseide og Glesnes tapte den siste kampen mot grekerne 16-21, 14-21.

Håkedal/Tørlen endte på annenplass i puljen, og møter et lag som endte på tredjeplass i sin pulje. Maaseide/Glesnes endte på tredjeplass og møter et lag som endte på annenplass. Begge de norske lagene kan dårligst bli nummer 17.

Nila og Ingrid tilbake i toppform

(NTB)

FIN FLYT: Ingrid Tørlen (bildet) og hennes makker Nila Håkedal har funnet godfølelsen. - Jeg vet ikke om vi spiller bra fordi vi har det moro eller om vi har det moro fordi vi spiller bra. Det er litt slik som høna og egget, sier Håkedal. Foto: ALF OVE HANSEN/SCANPIX
FIN FLYT: Ingrid Tørlen (bildet) og hennes makker Nila Håkedal har funnet godfølelsen. - Jeg vet ikke om vi spiller bra fordi vi har det moro eller om vi har det moro fordi vi spiller bra. Det er litt slik som høna og egget, sier Håkedal. Foto: ALF OVE HANSEN/SCANPIX Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer