IKKE BEST:  Nils Arne Eggen var sikker på at barnebarnet hadde det bedre  Ranheim enn han ville ha hatt det i ROsenborg. Derfor satte han ned foten da RBK banket på døra. Foto: Gorm Kallestad / NTB Scanpix
IKKE BEST: Nils Arne Eggen var sikker på at barnebarnet hadde det bedre Ranheim enn han ville ha hatt det i ROsenborg. Derfor satte han ned foten da RBK banket på døra. Foto: Gorm Kallestad / NTB ScanpixVis mer

Nils Arne Eggen nektet barnebarnet å signere for Rosenborg

- Jeg sa nei.

(Dagbladet): Den legendariske RBK-treneren Nils Arne Eggens to barnebarn er glade sportsidioter. Som mange Eggen-blad, har tvillingen kommet seg opp og fram:

Christian Eggen Rismark er midtstopper for Ranheim i førstedivisjon, mens Lars Eggen Rismark er  landslagsaktuell håndballkeeper for Kolstad.

Rosenborg har også banket på døra til Christian.

Nei til RBK Men da satte bestefar ned foten:

- Christian fikk jo spørsmål fra Rosenborg om å komme dit da han var rundt 15 år. Jeg sa nei, og mente det beste var å fortsette i Ranheim, sier bestefar Eggen til Adressa.

Men den karismatiske treneren gir likevel barnebarnet en sjanse i framtida, og muligheten skulle dukke opp.

- Det er ikke for sent for ham, det er bare å bli god nok, det. Men det imponerer meg at det faller så naturlig for dem å trene, sier Nils Arne Eggen til Adressa.

I genene Barnebarna til en av Norges mest kjente trenere tror ikke det er tilfeldig at de har nådd så langt i sin karriere. De skylder på gode gener.

- Jeg tror det er mer hele den idrettsgleden og interessen for idrett som alle i familien har, som har ført oss hit, forklarer tvillingene til avisa.