«Nils Arnes» Norge

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Litt svensk trøst på NFFs 100-årsdag: - Norge har et veldig potensial, sier landslagssjef Lars Lagerbäck. Men han kalte Norges landslagssjef «Nils Arne».

Norges Fotballforbunds jubileumskamp ble aldri den festen NFF hadde håpet på. Men både den norske og den svenske landslagssjefen var godt fornøyd med utbyttet av kveldens forestilling.

- Det var litt variabelt. Vi gjorde etter hvert litt mange tekniske feil, men det må underlaget ta en del av skylda for, sier Nils Johan Semb.

Norges ballsjef var først og fremst glad for de svarene han fikk gjennom dagens 4-4-2-oppstilling.

- Jeg er sugen på å jobbe mer med denne formasjonen. Når vi gjør det så bra mot et lag med Sveriges kvaliteter, kan vi klare det mot mange.

Misfornøyd med dommeren

Semb var veldig fornøyd med det John Arne Riise presterte og synes samarbeidet mellom John Carew og Ole Gunnar Solskjær til tider var bra.

- Så lenge vi klarte å holde tempo oppe, så ser det bra ut. Men hvis John står for mye i ro, er det lett å ta han ut. John er avhengig av å bevege seg, sier Semb til Dagbladet.no.

Semb var ellers misfornøyd med dommeren på grunn av alle frisparkene Valencia-spissen fikk mot seg.

- Var det det du kommenterte overfor dommeren i pausen?

- Det kommenterte jeg ganske klart i pausen, ja.

«Nils Arne»

Lars Lagerbäck er en av to svenske fotballsjefer. Lagerbäck var fornøyd med kveldens VM-test.

- Vi møter et norsk lag som gjør det vanskelig for oss. Og vi er ganske fornøyd, sier Lagerbäck.

Han hadde problemer med å skille Norges to fotball-nilser og kalte Nils Johan for «Nils Arne» et par ganger i løpet av pressekonferansen, men hadde mye pent å si om Norges fotball-landslag.

- Norge har et veldig potensial, sier Lagerbäck.

(Dagbladet.no)

<B>TAKK FOR KAMPEN: Semb var fornøyd med John Arne Riise i dag. Foto: SCANPIX