Nils Jakob veide 110 kilo som 15-åring. Nå er han gullhåp i OL

- Det disset i ansiktet når jeg gikk ned en trapp.

EKSTREM FORVANDLING: Fra å være en utrent, overvektig ungdom er Nils Jakob Skulstad Hoff (27) sammen med makker Kjetil Borch (22) et norsk medaljehåp i roing dobbeltsculler i OL i London. Foto: Roy Wahlstrøm / Dagbladet
EKSTREM FORVANDLING: Fra å være en utrent, overvektig ungdom er Nils Jakob Skulstad Hoff (27) sammen med makker Kjetil Borch (22) et norsk medaljehåp i roing dobbeltsculler i OL i London. Foto: Roy Wahlstrøm / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ÅRUNGEN (Dagbladet): Roeren Nils Jakob Skulstad Hoff (27) har lagt de vonde årene bak seg. Fra å være utrent, overvektig og et mobbeoffer i oppveksten, så er bergenseren i dag en norsk medaljekandidat i olympiske leker.

Sist søndag sikret Nils Jakob og makkeren Kjetil Borch (22) Norges første seier i dobbeltsculler på 12 år da de gikk til topps i verdenscupen — og OL-generalprøven — i München.

Med et definitivt gjennombrudd i verdenstoppen reiser de også til London-OL som medaljekandidater i en historisk norsk paradegren som roing.- Vi reiser til hver regatta med en følelse av at vi kan vinne, og det var et kick å få vår første seier. Det er veldig lite som skiller i toppen, og til London skal vi prøve å ta enda et steg, sier Nils Jakob Skulstad Hoff til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer