GÅR AV: Nils Skutle gir seg etter 19 år i Norges største fotballklubb Rosenborg. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix .
GÅR AV: Nils Skutle gir seg etter 19 år i Norges største fotballklubb Rosenborg. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix .Vis mer

Nils Skutle trekker seg fra RBK etter 19 år

Gir seg etter kritikk.

(Dagbladet.no): Nils Skutle (58) har hatt en tøff periode i sin jobb som daglig leder i Rosenborg.

I dag kunngjorde Skutle at han fratrer sin stilling. På Rosenborgs nettside sier den daglige lederen at han etter planen skulle gå i september, men at kritikken framskynder avgjørelsen.

- Vår plan var å offentliggjøre min fratredelse i løpet av september, men mye fokus rundt min person i media har gjort at vi har valgt å fremskynde offentliggjøringen. Jeg håper dette bidrar til ro rundt klubben. Rosenborg er et lag, ingen enkeltspillere er viktigere enn laget, sier Skutle i en kommentar til klubbens nettsted.

Han var blant dem som fikk kritikk etter a TV-rettighetene for norsk fotball ble solgt til Canalplus uten anbudsrunde. - Jeg har hatt en flott tid i Rosenborg, og er stolt over å få ha vært med på en fotballreise som har betydd mye for mange, sier Skutle. Han kom til klubben i 1993 som styreformann. Fem år senere ble han daglig leder. Det er ikke kjent hvem som overtar toppjobben i RBK. - Nils Skutles innsats for klubben er udiskutabel. Han har hatt en av de mest sentrale rollene i eventyret Rosenborg som vi alle er meget takknemlige for, sier styreleder Terje Svendsen.

(Dagbladet/NTB)