Nilsen: - Det kom som et sjokk for meg

Og Tromsø retter med pressemelding.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dag tidlig kom beskjeden om at Steinar Nilsen er ferdig som Tromsø-trener. Men styreleder Per Aronsen og daglig leder Ulf Johansen ønsket ikke å kommentere begrunnelsen for at de avskjediger Nilsen.

Nilsen selv uttrykte sjokk da han var i kontakt med TV 2 tidligere i dag. Senere tirsdag inviterte han til pressekonferanse i sitt eget hjem i Tromsø:

- Jeg fikk i går beskjed om at jeg var ferdig som hovedtrener i Tromsø IL. Begrunnelsen for det i går var at jeg ikke hadde tillit fra styret lenger, og ikke mer enn det. Det kom som et sjokk for meg, og det er veldig tungt å ta innover seg. Samtidig står jeg ganske rakrygget i forhold til alt som har skjedd de siste årene i TIL, sier Steinar Nilsen.

- Jeg har ikke noe usnakket med styret i Tromsø, og ønsker også dem lykke til videre.

- Det er en tung dag for meg, jeg visste ikke at dette skulle skje.

- Merkelig Tromsø ligger nest sist i Tippeligaen, med 17 poeng. Foran dem, og over streken, ligger Start og Mjøndalen, begge med 19. Tromsø havnet under streken etter den kontroversielle 1-1-kampen mot Sandefjord søndag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.