HARDT PRESSET: Brann-trener Steinar Nilsen.  Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
HARDT PRESSET: Brann-trener Steinar Nilsen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Nilsen i krisemøte med Brann-ledelsen etter sjokktapet

Antyder at spillerne ikke er like skuffet som ham selv.

||| (Dagbladet): Brann har tapt både 9-0 og 10-0 på Lerkendal, men cupexiten mot 3. divisjonslaget Fyllingen seiler opp som en het kandidat til det pinligste tapet i sportsklubbens historie.

Umiddelbart etter 0-1-tapet varslet Brann-trener Steinar Nilsen en diskusjon med styret rundt hans framtid i klubben.

Den kom raskere enn mange ville trodd.

Bergens Tidende
skriver at Nilsen, assistenttrener Rune Skarsfjord, konstituert daglig leder Lars Moldestad og nestsjef Roald Bruun-Hansen i timene etter kampslutt satt i krisemøte på Brann Stadion.

Møtet skal ha kommet til på initiativ fra Nilsen, og da de kom ut litt etter klokka 22 var 38-åringen fortsatt ansatt i Brann.

På spørsmål om han også er det i bunnkampen mot Hønefoss på mandag svarte Lars Moldestad slik:

- Steinar Nilsen er trener i Sportsklubben Brann.

Slike svar bidrar sjelden til å bremse spekulasjonene, men den daglige lederen mener konklusjonene må vente til stormen har lagt seg. Han legger likevel ikke skjul på at tapet forverrer situasjonen i klubben på flere områder

- Det er alvorlig på flere måter. Klubben taper inntekter, og får et økt press på seg. Men begrepet «krise» liker jeg ikke, sier han.

Det er imidlertid ordet både Nilsen, Erik Huseklepp og flere andre brukte etter tapet mot Fyllingen.

Ifølge Bergens Tidende hadde Brann-supportere hengt opp et banner med påskriften «Blø for klubben» på Stadion onsdag kveld. Akkurat det føler Steinar Nilsen at flere av spillerne ikke gjør.

- Jeg er forferdelig skuffet, og tar dette ekstremt personlig. Selv er jeg ekstremt skuffet, men jeg stiller spørsmål ved hvor skuffet en del andre er, sier Nilsen til avisa.

Det er en oppsiktsvekkende påstand, og han følger opp med å kalle det «patetisk» at enkelte spillere stakk av fra supportere og presse uten et ord.