Nilsen krever hjemmeskjerpings

Åtte uker siden TILs siste Alfheim-trepoenger.

• Direkte kl. 19: Tromsø - Molde.

(Dagbadet.no): Tromsø innehar fortsatt medaljeplass i Tippeligaen, men en sviktende hjemmeform har gjort at kampen om det gyldne har blitt tøffere enn trener Steinar Nilsen liker.


TIL har ikke vunnet på hjemmebane siden 24. august da Aalesund ble slått 1-0, og et Rosenborg i gryende høstform ligger før tredje siste runde bare ett poeng bak Gutan, klare til å snyte gjengen fra Alfheim for medaljen dersom laget snubler i de tre siste rundene.

Det gjør at Steinar Nilsen krever full skjerping før kveldens hjemmemøte med Molde.

- Vi har voldsomt lyst til å vinne en fotballkamp på Alfheim igjen. Det er en stund siden sist, nå har vi hatt to lørdagskamper der vi ikke har vunnet, sier Steinar Nilsen til Radio Tromsø.


- Det vi må gjøre nå er å ha fokus på det vi har vært flinke på så langt, vi vet at når vi jobber hardt er vi gode nok til å slå hvem som helst, når som helst i Tippeligaen, sier Nilsen.

Molde på sin side tok et langt steg mot å sikre plassen i årets Tippeliga da de snudde 0-2 til 3-2 mot Brann på Aker stadion i forrige runde.


- Vi har jo en god mulighet til å ende på en åttende- eller niendeplass, og da hadde det i så fall blitt en mer enn godkjent sesong, mener trener Jonevret før kveldens besøk på Alfheim.

SER ETTER MEDALJE: Ikke siden 24.august har Steinar Nilsen sett Rune Lange og resten av Tromsø-laget sikre tre poeng på hjemmebane. I kveld vil han at en Alfheim-seier over Molde skal holde liv i medaljehåpet. Foto: RUNE STOLTZ BERTINUSSEN/SCANPIX
SER ETTER MEDALJE: Ikke siden 24.august har Steinar Nilsen sett Rune Lange og resten av Tromsø-laget sikre tre poeng på hjemmebane. I kveld vil han at en Alfheim-seier over Molde skal holde liv i medaljehåpet. Foto: RUNE STOLTZ BERTINUSSEN/SCANPIX Vis mer

Magne Hoseth og Mame Biram Diouf står over med karantene i kveld, men Jonevret har resten spilleklare og tilgjengelige.


- Vi må se an treningene før vi bestemmer oss for laget, men noen store forandringer utenom de vi er nødt til å foreta oss, blir det neppe, sier Kjell Jonevret til Romsdals Budstikke.

Nilsen krever hjemmeskjerpings