IKKE PÅ TRENINGSFELTET: Steinar Nilsen møtte ikke på dagens Brann-trening. Med tanke på hvilken situasjon klubben har havnet i, skaper slikt spekulasjoner, men assistent Rune Skarsfjord forsøker å avdramatisere situasjonen.Foto: Heiko Junge / Scanpix
IKKE PÅ TRENINGSFELTET: Steinar Nilsen møtte ikke på dagens Brann-trening. Med tanke på hvilken situasjon klubben har havnet i, skaper slikt spekulasjoner, men assistent Rune Skarsfjord forsøker å avdramatisere situasjonen.Foto: Heiko Junge / ScanpixVis mer

Nilsen møtte ikke på Brann-trening

- Skal ha reagert på kritikk fra spillergruppa, melder TV 2.

||| (Dagbladet): Etter onsdagens ytterst pinlige cup-tap mot bynabo Fyllingen fra 3. divisjon og bunnstrid i Tippeligaen 12 serierunder ut i sesongen, blir Steinar Nilsens trenerframtid nødvendigvis et samtaleemne.

Da tromsøværingen uteble fra dagens trening - tre dager før mandagens bunnkamp mot Hønefoss - ble det satt ytterligere fart i spekulasjonene om Brann-trenerens dager i klubben er talte.

Spillerne i Brann er ikke helt fornøyd med Nilsen, og mener kvaliteten på treningene kan bli bedre. De har også sine tvil om den tidligere Tromsø-trenerens kompetanse.

Ifølge TV 2 droppet Nilsen treningen etter et møte med kapteinsteamet Eirik Bakke, Håkon Opdal og Hassan El Fakiri før fredagens økt. Der fikk Nilsen spillernes tilbakemeldinger og ønsker om hvordan Brann skal komme ut av den negative trengen. TV-kanalen hevder at Nilsen likte tilbakemeldingene så dårlig at han valgte å droppe treningen.

Spillernes talsmann, keeper Håkon Opdal, nektet å kommentere trenerfraværet på vegne av Brann-spillerne.

Heller ikke Nilsen selv eller daglig leder Lars Moldestad vil uttale seg om hvorfor Brann-treneren glimret med sitt fravær.

En som imidlertid snakker, er assistenttrener Rune Skarsfjord, som ledet fredagens økt. Han forsøker å avdramatisere situasjonen, og viser til at hovedtreneren var opptatt med møtevirksomhet.

- Steinar var ikke på trening på grunn av møter i forbindelse med sin rolle som sportslig leder, sier han til TV 2 Sporten.