Nilsen trener med Hearts

Roger Nilsen (31) gjennomførte sin første treningsøkt med Hearts i formiddag, men vil ikke spå om han flytter til Skottland. - Ingenting er avgjort verken fra min eller klubbens side, sier Nilsen til Dagbladet.no.

Nilsen fikk før helga beskjed av Molde at han kunne gå gratis til en ny klubb til tross for at han har to år igjen av kontrakten. Skotske Hearts meldte seg raskt. Søndag dro Nilsen over til Skottland. I formiddag trente han for første gang med det som kan bli hans nye arbeidsgiver.

- Det er dårlige forhold og det blir mye trening innendørs. Sånn sett er det ikke det gunstigste tidspunktet å være her på, sier Nilsen på telefon fra Edinburgh.

Hearts-manager Craig Levein skal ifølge britiske medier i første omgang være villig til å skrive en avtale som strekker seg fram til sommeren.

- Det er for tidlig å si noe. Klubben vil gjerne ha meg med på treningsleir i Portugal, noe jeg ikke er så veldig lysten på. De skal også gjøre et forsøk på å arrangere en kamp på onsdag for å ta en endelig avgjørelse, sier Nilsen.

Det er ikke mer enn ett år siden Nilsen spilte landskamp mot Sverige på La Manga. Men oppholdet i Molde ble ikke som forsvarsspilleren hadde håpet på. Nå er tida i Molde defintivt over og Nilsen er i utgangspunktet positiv til Hearts.

- Jeg tar en dag av gangen, men jeg kan godt tenke meg å flytte over til de britiske øyer igjen, sier Nilsen.

31-åringen har tidligere spilt i Köln, Sheffield United, Tottenham og Grazer. Han står med 33 landskamper.

Også Vålerenga-stopperen Knut Henry Haraldsen er for tida på treningsopphold i klubben som ligger som nummer fem i den skotske Premier League.