Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nilsi etter Erna-uttalelse: - Ikke legg ut dette noe sted

Ellevill stemning i OL-studio.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Magnus Krog gikk inn til en strålende norsk bronse i dagens kombinert, og også i vårt OL-studio var det god stemning.
Nils-Ingar Aadne gjestet vårt studio, og som den komikeren han er, sto han for mye humor og latter.

- Slik ville jeg gjort det, og hvis han får noe utbytte av dette, så er det jo fantstisk, sa komikeren, også kalt Nilsi, mens han demonstrerte sine ballettferdigheter.

I forkant av OL har nemlig kombinertløper Mikko Kokslien forberedt seg blant annet med ballett, og Nils-Ingar hadde samme forberedelser til dagens kombinertløp.

Statsministerparodi
Og det så ut til å funke, i hvert fall for Magnus Krog. Han gikk seg langt opp, fra å ligge 1.03 bak etter hopprennet til å ende på 3.-plass kun 8.1 sekunder bak seierherre og storfavoritt Eric Frenzel. 

Da var det også på tide med en gratulasjon, og Nils-Ingar Aadne parodierte både nåværende statsminister Erna Solberg og tidligere statsminister Jens Stoltenberg. 

- Jeg hadde aldri trodd at Magnus skulle vinne bronse. Gratulerer og lykke til videre. Sist, men ikke minst, så du kan bli med meg på skitur, sa Nils-Ingar i god Jens Stoltenberg-stil.

Hele studio var enig om at Nilsi har mer koll på den tidligere enn den nåværende statsministeren. 

- Erna er litt mindre statsministeraktig, er hun ikke det, sier Aadne spøkefullt. 

- Men ikke legg ut dette noe sted, følger han opp med leende.

Ettersom vi gikk live, var det for sent, og da må han også tåle at vi legger det ut på nytt. 

Mange gjester i morgen
Nils-Ingar deltok deretter i vår hoppkonkurranse, og endte med solide 126.6 poeng.

I morgen er vi som vanlig klare med OL-morgen fra 09.00, og fra 10.30 og utover har vi sendinger fra vårt hovedstudio. På gjestelisten finner vi smøreekspert Henrik Johnsen, Side 2-redakrøt Ingeborg Heldal, Bjørnar Moxnes, Bjørge Stensbøl, Anders Solheim og Stian Barsnes Simonsen. 

Det er bare å henge med, og i mellomtida kan du følge alt som skjer i Sotsji-OL i vårt livesenter.

Hele Norges coronakart