«Nilsi» om sitt første løp etter samboerens bortgang: - Det ble veldig emosjonelt

Nils-Ingar Aadne sesongdebuterte på Beitostølen i dag.

SESONGDEBUT: Nils-Ingar Aadne gikk i dag sitt første løp etter samboerens bortgang i september. Det ble en etappe med mange følelser. Foto: Skjermdump fra NRK
SESONGDEBUT: Nils-Ingar Aadne gikk i dag sitt første løp etter samboerens bortgang i september. Det ble en etappe med mange følelser. Foto: Skjermdump fra NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BEITOSTØLEN/OSLO (Dagbladet): Det ble et følelsesladet skirenn for Nils-Ingar Aadne, da han i dag sesongdebuterte på Beitostølen. Løpet er det første komikeren og skiløperen går etter at samboeren Ida Eide (30) gikk bort i september. Eide var tilknyttet Øystre Slidre idrettslag, med nettopp Beitostølen som hjemmearenaen.

- Det føles fint nå. Det var deilig å gjennomføre. Samtidig er det både veldig spesielt og veldig fint å være her, sier Aadne til Dagbladet like etter målgang.

- Veldig nervøs

Aadne satte selv komikerkarrieren på vent i en lang periode etter tapet av samboeren i høst. Eide hadde dagen før hun døde deltatt i mosjonsløpet Norgesløpet på Jessheim. Der fikk hun hjertestans og ble funnet bevisstløs av forbipasserende.

Søsteren Mari Eide er på landslaget, men gikk ikke dagens løp på Beitostølen.

Etter å ha fullført 15 kilometer klassisk legger ikke komikeren skjul på at det var mange følelser i sving i løypa.

- Jeg var veldig nervøs før start, og det ble veldig emosjonelt. I løypa kom det noen tanker, men jeg forsøkte å vri det over på å gå så fort som mulig. Og jeg lar meg inspirere av Ida, sier Aadne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer