- Nilsson nærmer seg RBK

- 8 millioner og Kone til Odd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Odds svenske midtstopper skal være nær en overgang til Rosenborg, ifølge TV2.


Trønderklubben skal ha lagt inn et bud på 8 millioner kroner pluss spissen Yssouf Kone, en spiller som har fått minimalt med spilletid i Rosenborg.

Dette er et bud Odd skal være fornøyd med.

- Det kan være vanskelig å finne gode klubber i utlandet som er interesserte, sier hovedpersonen selv, som nå altså åpner for å fortsette karrieren i Tippeligaen.

I følge TV2 skal Kone nå ha gjort det klart overfor ledelsen i RBK at han nå ønsker seg til en ny klubb og ut av skyggen til Steffen Iversen. Det skal i første omgang være snakk om et utlån av spissen fra Burkina Faso.

Også Brann har vist stor interesse for Nilsson, og Odd skal nå avvente et utspill fra Bergen. Det ventes allikevel ikke at Brann skal være interessert i å matche budet fra Lerkendal.

LSK-spiller Anders Rambekk kan være en mulig erstatter for Per Nilsson.

NÆRMERE RBK: Odd skal være fornøyd med ett bud på 8 millioner kroner og Yssouf Kone for Per Nilsson. Foto: Birthe Ulveseth/Scanpix
NÆRMERE RBK: Odd skal være fornøyd med ett bud på 8 millioner kroner og Yssouf Kone for Per Nilsson. Foto: Birthe Ulveseth/Scanpix Vis mer
- Nilsson nærmer seg RBK
<B>TIL ODD?:</B> RBK-spiss Yssouf Kone er lei benkeslitinga på Lerkendal og kan være på vei til Odd som en del av handelen med Per Nilsson.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer