Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nina Løseth med god omgang

Nummer fire.

KOM SEG NED: Nina Løseth kom seg helskinnet ned bakken i Jesna, Slovakia, i dag. Foto: AP Photo/Alessandro Trovati
KOM SEG NED: Nina Løseth kom seg helskinnet ned bakken i Jesna, Slovakia, i dag. Foto: AP Photo/Alessandro Trovati Vis mer

(Dagbladet): Helgas storslalåmrenn i Jasna ble utsatt på grunn av sterk vind, men ble i dag gjennomført tross snøvær.

Det store, norske håpet, Nina Løseth, virket i god form etter å ha kjørt forbi første måling, men etter å ha fått en liten rotasjon inn før en port, tapte hun nedover i løypa.

Løseth kom inn på tiden 1:16.89, noe som til slutt holdt til en fjerdeplass i den første omgangen.

Ragnhild Mowinkel gjorde et brukbart løp, men manglet den siste piffen for å kjempe blant de aller beste i førsteomgangen. Mowinkel ble nummer 17. Maren Skjøld ble til slutt nummer 49, og ble dermed ikke kvalifisert til andre omgang.

Knall og fall Det var ikke bare Løseth som ble satt ut av rotasjon inn før en port, men de fleste holdt seg på bena og kom seg helskinnet ned bakken. Likevel ble det mange som ikke fikk fullført det utsatte rennet.

Nadia Fanchini ble den første til å kjøre ut, og bare noen få startnummer ble også Michaela Kirchgasser stoppet i forsøket.

Sistnevnte fikk et feilskjær og ble stående i ubalanse på ytterskia. Det ble et ublidt møte med sikkerhetsnettet, men østerrikeren kom seg opp for egen maskin.

Kanadiske Marie-Pier Prefontini kjørte også ut, etter å ha kjørt rett gjennom en port.

Andre omgang går klokka 13.00 i dag.