Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nina Løseth nummer fire etter 1. omgang

Slalåm i Flachau.

LITT BAK: Slovakiske Vera Zuzulova var raskest i snøværet i den første omgangen i verdenscuprennet i slalåm i Flachau tirsdag. Nina Løseth kjørte ned til 4.-plass.
Foto: Pontus Lundahl/TT / NTB scanpix
LITT BAK: Slovakiske Vera Zuzulova var raskest i snøværet i den første omgangen i verdenscuprennet i slalåm i Flachau tirsdag. Nina Løseth kjørte ned til 4.-plass. Foto: Pontus Lundahl/TT / NTB scanpix Vis mer

Slovakiske Vera Zuzulova var raskest i snøværet i den første omgangen i verdenscuprennet i slalåm i Flachau tirsdag. Nina Løseth kjørte ned til 4.-plass.

Sveitsiske Wendy Holdener ligger som toer, 54 hundredeler bak Zuzulova som behersket de vanskelige forholdene veldig bra. Tsjekkiske Sarka Strachova klarte også å snike seg inn foran Løseth og ligger som nummer tre, men hun er ikke mer enn 24 hundredeler bedre enn den norske jenta.

Det betyr at Løseth har et brukbart utgangspunkt før annenomgangen.

- Underlaget var veldig mykt i denne førsteomgangen. Det var uvant, sa Nina Løseth til servicemannen sin, Tor Sjetne. Han kunne formidle det videre til NTB da vi var i kontakt med ham fra målområdet i den østerrikske skibyen.

- Det er bare å stå på og gi full gass i finaleomgangen, la hun til.

Den norske jenta kommer til Flachau etter at hun tok sin aller første verdenscupseier i italienske Santa Caterina for en uke siden. Hun har vært på seierspallen tre ganger i år og fått sitt virkelig gjennombrudd som alpinist på internasjonalt nivå.

Til nå er det blitt en første-, en annen- og en tredjeplass, og hun er absolutt med i kampen om en ny pallplass i østerrikske Flachau tirsdag kveld.

Svenskene Anna Swenn-Larsson og Frida Hansdotter ligger på plassene bak Løseth etter tirsdagens første omgang. De ligger 15 og 24 hundredeler bak det norske håpet.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media