<strong>JAKTER TOPPLASSERING:</strong> Nina Løseth er nummer tre når de antatt beste har kjørt første omgang i verdenscuprennet i slalåm i Flachau tirsdag. Svenske Frida Hansdotter leder suverent.&nbsp;
&nbsp;<span style="background-color: initial;">Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix</span>
JAKTER TOPPLASSERING: Nina Løseth er nummer tre når de antatt beste har kjørt første omgang i verdenscuprennet i slalåm i Flachau tirsdag. Svenske Frida Hansdotter leder suverent.   Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer

Alpint:

Nina Løseth nummer tre før finaleomgangen

Slalåm i Flachau.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Nina Løseth er nummer tre når de antatt beste har kjørt første omgang i verdenscuprennet i slalåm i Flachau tirsdag. Svenske Frida Hansdotter leder suverent.

Norske Nina Løseth var første kvinne i mål i Flachau etter at slovakiske Petra Vlhová kjørte ut fra startnummer én.

- Hun startet veldig bra i svingene her oppe, sa NRK-ekspert Bjarne Solbakken.

Den norske jenta fikk seg greit med fart inn mot mål og kjørte inn til 57,99.

Wendy Holdener fra Sveits kjørte imidlertid inn til ny bestetid fra startnummeret etter, 13 hundredeler foran Løseth.

Svenske i tet

Med svenske Frida Hansdotter suverent i tet, 0,95 sekund foran Holdener, kom Maren Skjøld med startnummer åtte. Det tok imidlertid ikke lang tid før 23-åringens renn i Østerrike var over da hun gikk på hofta og kjørte ut.

- Hun kom over på kanten og rett på innerski. Det er fryktelig synd, sa NRK-kommentator Thomas Lerdahl.

Omgangen til Hansdotter skulle vise seg å være best av samtlige. Holdener følger på annenplass, mens Løseth ligger an til å kjøre fra tredjeplass i finaleomgangen, 1,08 sekunder bak Hansdotter.

Shiffrin sviktet

Verdenscupleder Mikaela Shiffrin, som har vunnet fem slalåmrenn denne sesongen, kjørte uvanlig svakt til henne å være. Den amerikanske jenta kjørte inn 1,38 sekunder bak Hansdotter, og tre tideler bak Løseth.

- Hva i alle dager, ropte Lerdahl da Shiffrin kom i mål.

Kristine Haugen og Kristina-Riis Johannessen kjører også rennet i Flachau. De vil sette utfor med henholdsvis startnummer 50 og 62, men har ikke startet ennå.

Finaleomgangen i Østerrike begynner kl. 20.45.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer