Nina Løseth overrasket seg selv med sterk storslalåm i Lienz

Ble nummer ni.

FLINK: Nina Løseth imponerte og endte på 9.-plass under storslalåmrennet i Østerrike lørdag. Her er hun fra rennet i Courchevel tidligere i måneden. Foto: Christian Hartmann / Reuters / NTB Scanpix
FLINK: Nina Løseth imponerte og endte på 9.-plass under storslalåmrennet i Østerrike lørdag. Her er hun fra rennet i Courchevel tidligere i måneden. Foto: Christian Hartmann / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Nina Løseth overrasket seg selv ved å bli nummer ni under lørdagens verdenscuprenn i storslalåm i Lienz. Anna Fenninger vant på hjemmebane.

24-åringen suste inn til en tid på totalt 2.19,48, som var 2,48 sekunder bak østerrikeren Fenninger. Dermed beholdt hun samme plassering fra første omgang.

- Jeg er veldig fornøyd. Dette gikk mye bedre enn jeg hadde trodd. Som alle andre kom jeg i mål med en dårlig følelse på grunn av de røffe forholdene, og derfor var det ekstra artig å se at jeg ledet. Det ga meg en deilig følelse, sa Løseth til NTB.

Spjelkavik-alpinisten våknet lørdag til en dårlig følelse før storslalåmrennet i Lienz.

- Jeg følte meg litt rusten, og jeg måtte jobbe hardt for å få opp spenningsnivået. Men dette gikk jo kjempe bra. Dette viser at jeg også kan få til noe i storslalåm.

Ragnhild Mowinckel endte på 18.-plass. Hun kjørte seg opp tre plasser fra første omgang. 21-åringen var 3,57 sekunder bak vinnertiden. For lillesøster Mona Løseth ble det en 28.-plass. Det var tre plasser svakere enn fra første renn.

I finalen ble Jessica Lindell-Vikarby dyttet ned til annenplassen. Svensken ledet knapt med to hundredeler etter første omgang. Fenninger vant verdenscuprennet med en margin på fem tideler. Mikaela Shiffrin ble nummer tre, 0,96 sekund bak østerrikeren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer