- Nine One One L. har et gaveløp

Trener og kusk Olav Mikkelborg tror på seier for Dagbladets banker Nine One One L. i V75-6.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Med Jetstile og French Design i vinteropplag ligger alt til rette for Nine One One L. og Olav Mikkelborg. Etter å ha vunnet sportrekningen er vallaken stor forhåndsfavoritt i V75-6. Ekvipasjen dirigerer trolig løpet fra start til mål.

- Nine One One L. har et veldig fint løp på papiret. Han har helt riktige forutsetninger og et perfekt spor. Alt ble riktig.

Han feilet litt umotivert i stor fart sist. Det kom av at han ble for hissig fra start. Normalt skal det ikke være noen stor galoppfare, og ingen tar teten fra en feilfri Nine One One L. Jeg tror på en fin vinnersjanse.

Min beste sjanse for dagen, sier Olav Mikkelborg til Dagbladet.no.

Her er vurderingene av Mikkelborgs egne oppsitt lørdag:

- Umpire Boko (V5-1) har travet jevne, fine løp. Han står litt dumt til i bakspor, og det må klaffe litt herfra. Kan ha en trippelsjanse.

- Topaz Dragon (V5-2) er ute på rett distanse og har et fint spor. Hun har kanskje vært litt svak i de to siste løpene, men det ser ikke helt umulig ut på en god dag.

- Big Buddy (V5-4/V75-2) har travet fine løp. Han står fint til spormessig og er rask i vei. Han sikrer seg nok en fin posisjon. Det kan bli riktig for ham og jeg synes han er verdt en tidlig gardering.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer