Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Verdensrekord i ishockey:

NISO vil vurdere å endre regelverket etter maratonkamp

Større sjanser for skader.

VANT: Idrettsutøvernes fagforbund NISO mener regelverket må vurderes etter søndagens maratonkamp i ishockey mellom Sparta og Storhamar.
<span style="background-color: initial;">&nbsp;Foto: Fredrik Olastuen / NTB scanpix</span>
VANT: Idrettsutøvernes fagforbund NISO mener regelverket må vurderes etter søndagens maratonkamp i ishockey mellom Sparta og Storhamar.  Foto: Fredrik Olastuen / NTB scanpix Vis mer

Idrettsutøvernes fagforbund NISO mener regelverket må vurderes etter søndagens maratonkamp i ishockey mellom Sparta og Storhamar.

NISO varsler nå at det blir tatt grep for å innhente spillernes synspunkter rundt regelverket i NM-sluttspillet for menn, melder P4.

Søndagens kamp var først avgjort ved 02.30-tiden natt til mandag. Da hadde utmattede spillere vært på isen i over åtte timer.

– Vi vil ta en runde med alle tillitsvalgte og høre om de har noen forslag eller innvendinger på hvordan overtidssystemet er per dags dato. Så får vi eventuelt sende et skriv til forbundet på vegne av spillerne, sier Dan Nygård til radiokanalen.

Han er Stjernen-spiller og samtidig informasjonsmedarbeider i NISO. Nygård peker på at maratonkamper à la søndagens NM-kvartfinale øker risikoen for skader.

Nå åpner han for at regelverket bør endres.

– Én til to perioder overtid før vi tyr til straffeslag og får en avgjørelse, vil kanskje være fornuftig. Men det blir bare spekulasjoner fra min side. Vi får nå først se hva spillerne har å si, sier Nygård til P4.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media