Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Nistelrooy krever 50 millioner kroner

Rasende på behandlingen fra United.

(Dagbladet.no): Ruud van Nistelrooy føyer seg inn i rekken av stjerner som blir tvunget ut av Manchester United etter å ha kommet på kant med Sir Alex Ferguson.

Den mektige skotten har gitt nederlenderen beskjed om at han er uønsket, selv om 29-åringen har to år igjen av kontrakten sin.

Ifølge The Sun skal Nistelrooy nå være så forbannet på behandlingen han har fått av Manchester United at han er forberedt på å ta opp kampen mot klubben.

Ettersom han ikke selv ber om å bli solgt, vil han være berettiget til en kompensasjon for de siste to årene av kontrakten. Avisa tallfester beløpet til å ligge runde 4,5 millioner pund - eller drøye 52 millioner norske kroner.

Nistelrooy befinner seg for tiden på treningsleir med det nederlandske landslaget foran sommerens VM-sluttspill. Tirsdag gikk han glipp av Roy Keanes testimonialkamp, mot sin vilje.

Etterpå holdt iren en liten forsvarstale for sin tidligere lagkamerat.

- Jeg kom alltid godt overens med Ruud, og det er skuffende at han ikke kunne være her. Jeg har snakket med ham, og det er alltid to sider av en sak. Én dag får vi kanskje høre mer om det, sa han.

SINT: Ruud van Nistelrooy kommer ikke til å la seg fjerne fra Manchester United uten kamp. Her er han i aksjon på tirsdagens trening med det nederlandske landslaget. Foto: REUTERS
SINT: Ruud van Nistelrooy kommer ikke til å la seg fjerne fra Manchester United uten kamp. Her er han i aksjon på tirsdagens trening med det nederlandske landslaget. Foto: REUTERS Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling