Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Nistelrooy sloss med Ronaldo igjen

Tre britiske aviser omtaler episoden.

(Dagbladet.no): Ruud van Nistelrooy hadde allerde dratt hjem da United avsluttet sesongen med 4-0 mot Charlton søndag. Etter kampen antydet Sir Alex Ferguson at nederlenderen hadde skadet lagmoralen i United.


- Det var et par hendelser i uka som gikk som gjorde at jeg bekymret meg for lagmoralen. Det var en viktig kamp, men jeg følte at Ruud ikke skulle være med. Det er alt jeg vil si om saken nå, sa Ferguson kryptisk.

I går ble det spekulert i at Nistelrooy hadde kranglet med Giggs, etter at waliseren hadde kommet med noen bemerkninger i et intervju nederlendersen mislikte.

Slåss igjen

Nå mener både de seriøse avisene The Independent og The Times, og den litt mer frynsete The Sun å sitte på forklaringen til at Nistelrooys United-karriere går mot slutten.

Artikkelen i The Independent er dessuten skrevet Andy Mitten, som er redaktør i United-fanzinet «United We Stand».

Ifølge de to avisene skal Nistelrooy og Ronaldo ha røket i tottene på hverandre - for andre gang.

Sist gang skyldtes det at Nistelrooy på trening kritiserte portugiseren for et taklingsforsøk som resulterte i rødt kort mot Manchester City. Denne gangen skal Uniteds toppscorer ha gått hakket lenger.

GODE VENNER?: Det er en kjent sak at Ruud van Nistelrooy og Ronaldo har barket sammen tidligere. Nå skal de ha gjort det igjen. Foto: AP
GODE VENNER?: Det er en kjent sak at Ruud van Nistelrooy og Ronaldo har barket sammen tidligere. Nå skal de ha gjort det igjen. Foto: AP Vis mer

Nistelrooy skal ha omtalt Uniteds assistenttrener Carlos Queiroz som Ronaldos pappa. Ronaldo mistet faren sin i fjor høst.

Derfor skal Ronaldo ha blitt rasende og minnet Nistelrooy på akkurat det - men kommentarene skal bare ha fortsatt, og til slutt måtte lagkameratene skille de to fra hverandre.

Nistelrooy dukket opp på Old Trafford på søndag og forventet å spille. Da han fikk beskjed om å dra hjem av Sir Alex, skal han ha sagt til kaptein Gary Neville:

- Lykke til med kampen. Jeg er ute.

- Ruud ble sendt bort

Nistelrooys agent Rodger Linse uttalte i går at de ikke vil senke seg ned til Fergusons nivå ved å uttale seg om bakgrunnen for at Nistelrooy dro hjem. Men klarer ikke helt å la være:

- Ruud forlot ikke Manchester, han ble sendt bort. Vi har bestemt oss for å ikke si noe mer om denne saken. Vi vil ikke synke ned til det samme nivået Ferguson har gjort i media.

- Nistelrooy sloss med Ronaldo igjen
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling