ØNSKET:  Nivå fem-klubben Macclesfield Town har startet en side for å skaffe 50 millioner pund, så de kan kjøpe Raheem Sterling. Foto: Reuters / Ed Sykes
ØNSKET: Nivå fem-klubben Macclesfield Town har startet en side for å skaffe 50 millioner pund, så de kan kjøpe Raheem Sterling. Foto: Reuters / Ed SykesVis mer

Nivå fem-klubb har startet innsamlingsaksjon for å hente Sterling

Macclesfield Town markerer seg.

(Dagbladet): Raheem Sterling er et av de heteste navnene i det kommende overgangsvinduet. Liverpool-spilleren gjorde seg upopulær hos sin egen fans på tampen av sesongen. Unggutten som nektet å signere ny kontrakt med Merseyside-klubben, er ønsket hos en rekke av verdens største klubber.

Manchester Uniteds interesse skal ha blitt blankt avvist av Liverpool-ledelsen. Naboen City skal denne uken ha lagt inn et bud på drøye 300 millioner, som ble blankt avvist av Liverpool.

50 millioner pund Prislappen for den engelske landslagsspilleren sies å være på 50 millioner pund (600 millioner norske kroner).

Nå har en enda klubb slengt seg med i kampen om å hente 20-åringen. Macclesfield Town, som spiller på nivå fem i England har startet en innsamlingsaksjon for å få Sterling til klubben.

Den humoristiske innsamlingsiden som heter «Bring Raheem to Macclesfield», har til nå fått inn 135 pund - fra 34 personer.

VM-søknad - Macclesfield Town Football Club har selvsagt ikke økonomi til å hente Raheem, så vi er på utkikk etter litt hjelp for å få Raheem til Macclesfield, står det skrevet på siden.

- Dette er muligens et steg ned fra Premier League, men vi i Macclesfield Town kan garanterer at Raheem slipper å sitte på benken å se sitt lag tape 6-1 mot Stoke.

Dette er ikke første gang klubben varter opp med noen humoristiske planer. Tidligere har de ønsket Yaya Toure velkommen til klubben, og tidligere denne måneden annonserte de sin søknad for å arrangere VM i 2026.

Macclesfield

 VELKOMMEN RAHEEM:  Macclesfields Theo Bailey feirer en scoring mot Northwich Victoria i april. Nå håper klubben å sikre seg Raheem Sterling. Foto: NTB Scanpix.
VELKOMMEN RAHEEM: Macclesfields Theo Bailey feirer en scoring mot Northwich Victoria i april. Nå håper klubben å sikre seg Raheem Sterling. Foto: NTB Scanpix. Vis mer