Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Nivået i Tippeligaen er som reserveligaen i England

Men Wolff Eikrem mener presset er større i Molde enn i Manchester United.

LITEN NIVÅFORSKJELL: Moldes Magnus Wollf Eikrem mener det ikke er stor forskjell på å spille reservefotball i England og eliteserie i Norge. 
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
LITEN NIVÅFORSKJELL: Moldes Magnus Wollf Eikrem mener det ikke er stor forskjell på å spille reservefotball i England og eliteserie i Norge. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Magnus Wolff Eikrem (20) returnerte til Norge sammen med Ole Gunnar Solskjær før denne sesongen.

Begge kom tilbake til hjemlandet etter flere år i Manchester United. Mens Solskjær var trener for Uniteds reservelag fra 2008-10, var Wollf Eikrem en viktig bidragsyter på samme lag.

Etter snart et halvt år med norsk fotball har 20-åringen fått kjenne på nivået. Han mener norsk eliteserie ikke er bedre enn nivået han spilte på tidligere.

- Nivået i Tippeligaen er omtrent som i reserveligaen i England. Tempoet er faktisk litt høyere i England, men fotballen går ut på mye av det samme, sier Wolff Eikrem til Dagbladet.

Selv om han spilte på reservelaget til et av verdens største klubblag, mener han presset er større når han spiller i Molde-drakta.

- Det er flere tilskuere og jeg merker presset mer her hjemme enn på reservelagskampene i United, sier han.

Wolff Eikrem har startet 11 av Moldes 13 kamper denne sesongen, og har vært en viktig brikke på Solskjærs midtbane. I morgen møter Molde Vålerenga på Ullevaal.

- Det blir en tøff kamp. Vi spiller bra fotball om dagen, sier han.

20-åringen spilte flere sesonger for Uniteds reservelag og fikk en visitt på A-laget i en treningskamp mot Dunfermline sommeren 2007. Da fikk han 12 minutter som innbytter for Ryan Giggs.

Tirsdag trente han som vanlig med laget, men hadde en ispose på kneet etter treninga.

- Det er bare på grunn av en liten smell. Jeg spiller nok mot Vålerenga, sier han.

UNITED-SPILLER: Magnus Wolff Eikrem var United-spiller fra 2007 til 2010. I dag spiller han for Molde mot VIF, dersom en kneskade ikke hindrer ham. 
Foto: Heiko Junge / Scanpix
UNITED-SPILLER: Magnus Wolff Eikrem var United-spiller fra 2007 til 2010. I dag spiller han for Molde mot VIF, dersom en kneskade ikke hindrer ham. Foto: Heiko Junge / Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!