Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Nivåforskjellen skal ikke synes så godt

Thorstein Helstad fikk tid til å tenke mens Arsenal spilte ball.

LONDON (Dagbladet.no): Thorstein Helstad hadde sannsynligvis Highburys mest utakknemlig jobb. Alene på topp, mot Sol Campbell og Kolo Toure, uten en annen RBK-er i nærheten er ikke det Helstad forbinder med fotballmoro.

- Nei det ble langt i fra så moro som jeg hadde håpet det skulle bli, sier Helstad til Dagbladet.no.

- For min egen del ble det mye uten ball, sukker han.

Baktunge

De to gangene han klarte å ta ned ballen og vende opp ble han håpløst alene. Og med Englands kanskje aller beste stopper i ryggen er det en formidabel oppgave å gjøre noe ut av det.

Og det klarte han ikke heller.

- Jeg føler det er symptomatisk for høstsesongen at vi slipper inn et mål etter to minutter. Og hver gang vi bygget opp bakfra fikk vi brudd. Vi kom aldri ut, og da ble det for langt for de andre å komme etter. Vi ble for baktunge, sier han.

Ny sjanse neste år

I realiteten ble det drevet to forskjellige idretter utpå der. Og om Helstad ikke er helt enig i akkurat det, er han klar på følgende:

- Vi skal ikke si at vi hadde en god dag på jobben, det skal vi ikke. Men det skal ikke synes godt at det er nivåforskjell på oss.

Og mens Arsenal forbereder seg til søndagens storkamp mot Chelsea i Premier League, venter helt andre ting på rosenborgerne.

- Ja, det skal bli godt å ta ferie i hvert fall. Heldigvis har vi sjansen igjen neste år også, sier Helstad før han legger ut i den kjølige London-natta.

PAKKET INN:</B> Thorstein Helstad fikk lite til mot Sol Campbell.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media