Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skøyter:

Njåtun i framgang:
- Kan overraske positivt

Positive tegn.

POSITIVT: Pilene peker oppover for Ida Njåtun. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
POSITIVT: Pilene peker oppover for Ida Njåtun. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

En drøy måneds konkurransepause har gjort Ida Njåtun godt foran helgens allround-EM på skøyter.

Asker-jenta er det norske håpet på kvinnesiden i Heerenveen. Landslagstrener Sondre Skarli ser god grunn til optimisme.

- Ida valgte å stå over verdenscuprennene i Heerenveen før jul for å bygge seg opp mot dette mesterskapet. Det har virket positivt, sier han til NTB.

Onsdag gikk den norske EM-troppen testløp i den nederlandske skøytemetropolen. Det Njåtun leverte der forsterket inntrykket av at Asker-jenta har hatt formstigning den siste tiden etter en trå høst.

- Vi har alltid en standardsjekk foran allroundmesterskap, og Ida leverte veldig gode tider. Jeg tror hun kan overraske positivt, sier Skarli – og tilføyer:

- Samtidig har hun ikke gått løp på en måned, og det er ikke optimalt. Klarer hun en plass blant de seks beste er jeg fornøyd.

Njåtun var heller ikke på start under allround-NM i Trondheim uka før jul.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling