Njåtun nummer åtte i allround-EM

Hege Bøkko har medalje innen rekkevidde. 

NUMMER ÅTTE: Ida Njåtun kom sist i den siste øvelsen i allround-EM og havnet på åttendeplass. Her er hun avbildet ved en tidligere anledning. Nederlenderen Ireen Wüst vant gullet med klar margin. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
NUMMER ÅTTE: Ida Njåtun kom sist i den siste øvelsen i allround-EM og havnet på åttendeplass. Her er hun avbildet ved en tidligere anledning. Nederlenderen Ireen Wüst vant gullet med klar margin. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ida Njåtun kom sist i den siste øvelsen i allround-EM og havnet på åttendeplass. Nederlenderen Ireen Wüst vant gullet med klar margin.

Ida Njåtun lå på sjuendeplass før den siste og avgjørende 5000-meteren, men havnet sist av de åtte som fikk gå.

- Det var bra teknisk den første halvparten av løpet. Jeg fikk gå rundetidene jeg hadde planlagt. Det holder ikke helt mot slutten, men det fysiske mangler nå. Jeg skal jobbe videre med det. Men jeg er fornøyd med å få det bra teknisk til. Så får jeg jobbe videre med det og komme sterkere tilbake i februar og mars, sa Njåtun til NRK.

Njåtun startet allround-EM med en sterk 4.-plass på 500 meter. Deretter ble det 10.-plass på 3000 meter, mens hun på 1500-meteren endte på 7.-plass.

Njåtun hadde ikke gått løp på en måned før mesterskapet.

- Klarer hun en plass blant de seks beste, er jeg fornøyd, sa trener Sondre Skarli til NTB før mesterskapet i Heerenveen.

Martina Sáblíková tok sølvet, mens Antoinette de Jong var den siste på pallen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer