UTE MED SKADE: Stabæk-spiller Moussa NJIE er ute med skade. Her med Ohi Omoijuanfo tidligere i år. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
UTE MED SKADE: Stabæk-spiller Moussa NJIE er ute med skade. Her med Ohi Omoijuanfo tidligere i år. Foto: Berit Roald / NTB scanpixVis mer

Njie kan være ute i opptil åtte uker

Stabæk risikerer å måtte greie seg uten Moussa Njie i opp mot to måneder. Det er uklart om 21-åringen har pådratt seg et brudd i ankelen.

– Han spiller garantert ikke mot Kristiansund. Han har en ankelskade som han fikk mot Brann mandag. I beste fall er han ute i tre uker, i verste fall er det snakk om seks til åtte uker, sier Stabæk-lege Arne Røde til Budstikka.

Njie måtte hjelpes av banen etter å ha blitt taklet under 0-5-tapet i Bergen. Det er ikke avklart om det dreier seg et brudd i ankelen.

– Enn så lenge er vi litt usikre, og derfor skal vi ha en ortopedisk vurdering av det til uken. Røntgenbildene og CT-bildene kan lure oss litt. Det kan være at det har vært et fritt beinlegeme som har vært der tidligere. Det er derfor vi må ha en nøyere vurdering av det, forklarer Røde.

(NTB)