NM-hattrick for Sejersted

Vant kvinnenes super-G i Hafjell. Nytt gull også til Svindal.

TRE PÅ RAD: Lotte Smiseth Sejersted tok sitt tredje strake NM-gull da hun vant super-G i Hafjell. Foto: SCANPIX/REUTERS/Wolfgang Rattay
TRE PÅ RAD: Lotte Smiseth Sejersted tok sitt tredje strake NM-gull da hun vant super-G i Hafjell. Foto: SCANPIX/REUTERS/Wolfgang Rattay Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Aksel Lund Svindal tok sin annen strake og Lotte Smiseth Sejersted sin tredje strake NM-tittel denne uka med seirer under fredagens super-G.

Sejersted vant også utfor og Superkombinasjon, mens Lund Svindal måtte nøye seg med 2.-plass bak Sejersteds 17 år gamle lillebror Adrian under onsdagens utforrenn. Adrian Smiseth Sejersted var uheldig og brakk leggbeinet under torsdagens Superkombinasjon.

Lotte Smiseth Sejersted var i en egen klasse fredag. Hun var 2,22 sekunder foran Ragnhild Mowinckel på 2.-plass. Cecilie Smith tok bronse.

- Jeg følte at jeg ikke kjørte så veldig fort, men jeg kjørte jo greit. I helgens storslalåm og slalåm må jeg riktignok gi på om jeg skal vinne. Målet der er å finne tilbake godfølelsen som jeg hadde i de tekniske disiplinene i sesongstarten, sa Sejersted.

Det var tettere i klassen for menn. Lund Svindal var 40 hundredeler foran Emil Holmeide Blattmann på sølvplass. Iver Bjerkestrand kom 60 hundredeler bak på bronseplass.

- Jeg tok det litt pent på toppen, men i nederste delen kjørte jeg full speed. Det gikk greit, mente Aksel Lund Svindal

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer