Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Nødanrop fra Tigers hjem i natt

Lokal TV-stasjon viser bilder av kvinne på båre.

MER TRØBBEL: Tiger Woods skal ifølge amerikanske nettsteder ha blitt registrert som et overdose-tilfelle da han ble lagt inn på sykehuset. Foto: Lenny Ignelzi, AP/Scanpix
MER TRØBBEL: Tiger Woods skal ifølge amerikanske nettsteder ha blitt registrert som et overdose-tilfelle da han ble lagt inn på sykehuset. Foto: Lenny Ignelzi, AP/Scanpix Vis mer

|||
(Dagbladet): Klokka halv tre i natt amerikansk tid (halv ni norsk tid) ble det ringt en nødtelefon fra Tiger Woods hjem i Isleworth i Orlando, Florida, melder avisa Orlando Sentinel.

En talskvinne for brannvesenet som fikk oppringningen, sier at en kvinnelig pasient ble fraktet til sykehuset i ambulanse.

Ambulansen skal ha returnert til Health Central Hospital, der Tiger Woods ble innlagt for halvannen uke siden, ikke lenge etterpå.

Også en Cadillac Escalade av samme type som Tiger krasjet 27. november - men med et registreringsnummer som skilte seg fra ulykkesbilen med bare ett symbol - ankom sykehuset like etter nødsamtalen.

Ifølge vitner ble bilen kjørt av en «attraktiv, blond kvinne», melder WFTV.com.

Svigermor i USA
TV-stasjonen Wesh viser bilder av en middelaldrende kvinne som fraktes på båre inn på sykehuset, men det er ikke bekreftet hvem denne kvinnen er.

Den tidligere svenske ministeren Barbro Holmberg, som er moren til Tiger Woods' svenske kone Elin Nordegren, er for tida på besøk i USA for å hjelpe datteren gjennom den turbulente tida.

En talskvinne for Holmberg sier til AP at hun ikke kan kommentere hvorvidt Woods' svigermor er involvert i dagens hendelse.

- Jeg har ikke vært i kontakt med henne, og jeg vet ikke hvor hun er, så jeg kan ikke avkrefte eller bekrefte noen ting, sier Eva Malmborg.

Hun bekrefter imidlertid at Holmberg har tatt en uke fri fra jobben.

Fox News melder at den innlagte kvinnen nå er utskrevet fra sykehuset.

- Overdose
Samtidig fortsetter strømmen av nye oppsiktsvekkende opplysninger rundt Tiger Woods sykehusbesøk etter bilkrasjen for halvannen uke siden.

Ifølge kjendisnettstedet TMZ skal Woods ha blitt innlagt på Health Central Hospital under aliaset William Smith. Navnet skal i tillegg ha blitt endret etter hvert, for å hindre at noen skulle finne ut at golfstjernen var på sykehuset.

Elin Nordegren skal ha vært ved sin manns side, mens legene måtte intubere for å hjelpe Woods med å puste.

Innleggingspapirene kategoriserte Woods-diagnosen som «overdose».

Etter Woods' bilulykke ble det rapportert at golfstjernen var foreskrevet Vicodin og Ambien, henholdsvis et smertestillende middel og en sovemedisin.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media