NØDLØSNING: Med førstekeeper Ingrid Hjelmseth (t.h.) og annenkeeper Guro Pettersen ute med skade, har Stabæk fått dispensasjon til å hente inn Ingvild Johansen (t.v.) til å vokte målet i neste helgs cupfinale. Foto: NTB Scanpix/Dagbladet
NØDLØSNING: Med førstekeeper Ingrid Hjelmseth (t.h.) og annenkeeper Guro Pettersen ute med skade, har Stabæk fått dispensasjon til å hente inn Ingvild Johansen (t.v.) til å vokte målet i neste helgs cupfinale. Foto: NTB Scanpix/DagbladetVis mer

Nødløsning på plass i Stabæk før cupfinalen

Får hente erstatter for skadde keepere.

Stabæks fotballkvinner har lånt inn målvakten Ingvild Johansen på kort varsel. Dermed kan laget stille med frisk burvokter til neste helgs cupfinale mot Røa.

Stabæk-keeperne Ingrid Hjelmseth og Guro Pettersen er begge ute med skader. Nå håper klubben det formelle går i orden hos Norges Fotballforbund.

- NFF har muntlig varslet at vi kan regne med å få godkjent søknaden om å hente inn en vikarkeeper til cupfinalen, skriver Stabæk i en pressemelding.

Den tidligere Trondheims-Ørn-keeperen Ingvild Johansen er klar for å trå til på et korttidsvikariat. Hun har hatt fotballpause siden fjorårets sesong for å prioritere studier og jobb.

- Ingvild har årevis med toppserieerfaring, og selv om hun ikke har spilt kamper i 2012, føler vi oss trygge på at de blir en veldig god løsning, sier sportslig leder Richard Jansen i Stabæk til klubbens nettsted.

Cupfinalen spilles i år, som i fjor, mellom Stabæk og Røa og har avspark på Åråsen stadion lørdag 24. november.

Ingvild Johansen har aldri spilt cupfinale og ser fram til oppgaven.

- Det har alltid vært en drøm å være med på en cupfinale, så jeg gleder meg veldig, sier hun.

(NTB)