- Noe er galt i RBK

Eks-trener Per Joar Hansen.

Etter rekken av sykmeldinger, trenerskifter og distanseringer i klubben, stiller ekstrener Per Joar Hansen (42) spørsmål ved Rosenborg-kulturen.

Mandag ble det kjent at sportsdirektør Knut Torbjørn Eggen er sykmeldt i to uker. Tidligere har flere RBK-topper måttet ta «timeout».

- Noe er galt. Det er ikke normalt i en moderne bedrift at folk i ledende posisjoner i rask rekkefølge skal møte veggen. Beklagelig er det at nok en i ledelsen har endt opp med å måtte sykmelde seg. Det er drastisk at folk spises opp på denne måten, sier Hansen til Adresseavisen.

Den kommende GIF Sundsvall-treneren ber sine tidligere klubbkolleger gå i dybden på egne kjerneverdier. «Bibelen» i Rosenborg er de fem punktene kontinuitet, kreativitet, folkelighet, ydmykhet og lojalitet.

- Rosenborg bør starte med å finne ut om disse kjerneverdiene fortsatt eksisterer. Hente dem fram og hyppig evaluere om de praktiseres, sier Per Joar Hansen.

(NTB)

STILLER SPØRSMÅL VED RBK-KULTUREN: Tidligere RKB-trener Per Joar Hansen mener det er drastisk at folk spises opp i Rosenborg. Foto: SCANPIX
STILLER SPØRSMÅL VED RBK-KULTUREN: Tidligere RKB-trener Per Joar Hansen mener det er drastisk at folk spises opp i Rosenborg. Foto: SCANPIX Vis mer
<B>SYKMELDT:</B> Knut Torbjørn Eggen.