- Noe er opplagt feil i Stabæk

NADDERUD (Dagbladet): Etter snart sju sesonger på Nadderud er Tommy Svindal Larsen (28) på vei bort fra Stabæk. Årsak: Manglende sportslig utvikling og drømmen om spill i utlandet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg har alltid drømt om å bli proff i utlandet. Både alder og kontraktsituasjonen tilsier at det er nå jeg har muligheten, sier Svindal Larsen til Dagbladet.

Nesten like viktig er Stabæks skuffende resultater denne sesongen. Klubben har som mål å utfordre Rosenborg, men med åtte poeng opp til trønderne allerede etter 9 runder synes den oppgaven nærmest umulig.

- Noe er opplagt feil i Stabæk, sier Svindal Larsen og fortsetter:

- Vi har gode individuelle ferdigheter, men fungerer ikke sammen som lag. Det er bekymringsfullt at vi ikke har tatt lengre steg framover de siste to sesongene.

Femteplass

Sesongene han snakker om har endt med to femteplasser for Stabæk. Det er ikke bra nok for en spiller med Tommys ambisjoner.

- Jeg tar konsekvensene av resultatene ved å takke nei til ny kontrakt. Jeg må spille for en klubb der jeg utvikler meg som spiller.

- Og det gjør du ikke i Stabæk?

- Joda, det tror jeg nok, men jeg føler at jeg nå vil prøve noe annet, sier Svindal Larsen, som etter sesongen kan gå gratis til en annen klubb.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer