DØMMER IKKE I HELGA: Mark Clattenburg skjermes etter anklagene fra Chelsea om at han kom med rasisitiske kommentarer mot John Obi Mikel og Juan Mata. Foto: (AP Photo/Sang Tan)
DØMMER IKKE I HELGA: Mark Clattenburg skjermes etter anklagene fra Chelsea om at han kom med rasisitiske kommentarer mot John Obi Mikel og Juan Mata. Foto: (AP Photo/Sang Tan)Vis mer

- Noen av dommerne snakker om boikott av Chelsea

Rasende etter anklagene mot Clattenburg.

Flere engelske fotballdommere vurderer å boikotte kamper der Chelsea er involvert.

Det skjer etter at Chelsea har anmeldt dommer Mark Clattenburg fordi de mener han kom med rasistiske uttalelser i kampen mellom Chelsea og Manchester United sist helg.

Den tidligere toppdommeren Clive Wilkes forteller til The Sun at han har vært i kontakt med flere dommere som ikke er spesielt positivt stemt til Chelseas anklager.

- Jeg vet at noen av dommerne snakker om boikott av Chelsea på grunn av disse beskyldningene, sier Wilkes.

Chelsea var raskt ute med kritikk av 37 år gamle Clattenburg etter at han viste ut to av Chelseas spillere i kampen. Samtidig har klubben beskyldt Clattenburg for upassende ordbruk overfor John Obi Mikel. Både politiet og Englands Fotballforbund (FA) undersøker om det er hold i anklagene.

Clattenburg avviser at han skal ha sagt noe, og det virker som om han har massiv støtte i dommerkollegiet.

- Man skal huske på at dette ikke er siste gang at Chelsea har gått sterkt ut mot en dommer, sier Wilkes og henviser til episoder mot svenske Anders Frisk og Graham Poll.

- Nå er det noen av dommerne som har fått nok. Det er ingen overdrivelse å si at de engelske dommerne aldri har følt seg mindre verdsatt, hevder Clive Wilkes.

(NTB)