TILBAKE:  18. mai gjør Jan Åge Fjørtoft comeback i engelsk fotball, i en jubileumskamp for FA. Her fra kjendiskampen på Ekebergsletta under Norway Cup i fjor.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
TILBAKE: 18. mai gjør Jan Åge Fjørtoft comeback i engelsk fotball, i en jubileumskamp for FA. Her fra kjendiskampen på Ekebergsletta under Norway Cup i fjor. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpixVis mer

- Noen deler av kroppen gruer seg

Jan Åge Fjørtoft gjør «comeback» under Roy Hodgson.

Jan Åge Fjørtoft er eneste nordmann som er med i legendetroppen som skal markere 150-årsjubileet for Englands fotballforbund (FA).

- Jeg gleder meg til kampen og det som skal skje, men når det er sagt så er det nok noen deler av kroppen som gruer seg også. Men de kroppsdelene har jeg ennå ikke fått kontakt med, sier Fjørtoft til ABC Nyheter.

For å markere at FA er 150 år er tidligere Premier League-spillere invitert til kamp mot britiske soldater. Fjørtoft spilte i sin tid for Swindon, Middlesbrough, Sheffield United og Barnsley.

Kampen skal spilles på Readings hjemmebane 18. mai. Jubileet markerer også at det har eksistert hærfotball i England i 125 år.

Roy Hodgson skal lede laget som har fått ja fra profiler som Graeme Le Saux, Gareth Southgate, Dietmar Hamann, Matt Le Tissier, Paul Merson, Peter Beardsley og Darren Anderton. U21-landslagssjef Stuart Pearce skal lede soldatlaget.

(NTB)

 ENGLAND:  Jan Åge Fjørtoft har spilt for Swindon, Middlesbrough, Sheffield United og Barnsley i England. Foto: NTB Scanpix
ENGLAND: Jan Åge Fjørtoft har spilt for Swindon, Middlesbrough, Sheffield United og Barnsley i England. Foto: NTB Scanpix Vis mer