Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Noen drittsekker stjal kameraet mitt

Valencia raser på Twitter.

DRITTSEKKER: Antonio Valencia raser på Twitter etter at kameraet hans angivelig ble stjålet av ansatte på en flyplass i Ecuador. Foto: Twitter.
DRITTSEKKER: Antonio Valencia raser på Twitter etter at kameraet hans angivelig ble stjålet av ansatte på en flyplass i Ecuador. Foto: Twitter. Vis mer

FOTBALLSTUDIO: Følg Premier League-runden direkte i Dagbladets livestudio fra kl. 1345 i morgen.

(Dagbladet): En rasende Antonio Valencia beskylder bagasjestuere på en flyplass i Ecuador for å ha stjålet et kamera fra bagasjen hans.

Høyrevingen hadde en frustrerende landslagssamling med Ecuador, og ble blant annet utvist i det kontroversielle oppgjøret mot Uruguay.

Etter kampen, som endte 1-1, kalte Valencia dommeren, Carlos Amarilla, for «en klovn».

- Drittsekker - Jepp, de raner deg i ditt eget land. De raner deg ikke andre steder, men disse drittsekkene som håndterer bagasjen stjal kameraet mitt, skriver Valencia på Twitter, ifølge Daily Mail.

I en senere tweet la Valencia ved et bilde av seg selv med et tomt kameraetui. Til bildet skriver han:

- Jeg håper de bruker det bra, disse jævla tullingene. Det er en skam. De sjekket baggasjen min, og da hadde de allerede ranet meg. Derfor gadd de ikke å sjekke den andre kofferten. De ville bare bli kvitt meg.

Fletcher i troppen Valencia er i Manchester United-troppen som møter Wigan i morgen. Det er også Darren Fletcher, som har vært ute siden desember i fjor med en alvorlig og kronisk betennelsessykdom i tykktarmen, kalt ulcerøs kolitt.

- Darren Fletcher er i troppen. Det vil gi ham et løft. Han ser veldig bra ut i øyeblikket, sa Alex Ferguson på en pressekonferanse i dag, ifølge Daily Mail.

Robin Van Persie og Shinji Kagawa, som begge fikk seg en smell på landslagssamling, er også i troppen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media