- Noen er nok ute etter jobben min

Kjetil Rekdal om hvordan opprør-ryktene har oppstått.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Kjetil Rekdals Lierse spilte i går en av sine beste kamper for sesongen, men samme dag fikk treneren knallharde beskyldninger mot seg i avisa Gazet van Antwerpen.

Her ble det påstått at spillerne har bedt styret om å sparke nordmannen, på grunn av uenighet om lederstil. Rekdal ble blant annet beskyldt for å prioritere kortspill foran trening.

- Dette er piss fra ende til annen. Antakelig er det noen som har fôret avisa med feilinformasjon. Det er nok noen som vil ha jobben min, sier Rekdal til Dagbladet.no.

- Klubben har problemer på alle kanter, og da blir det gjerne urolig. Det er mange som vil opp og fram, tillegger han, som svar på hvor han tror ryktene stammer fra.

- Vet hvem som står bak

38-åringen mener også å vite hvem som står bak ryktespredningen. I dag skal han ha et møte med klubbens manager, for å finne ut hvordan de skal håndtere saken videre.

- Klubben har gitt meg lov til å si hva jeg vil om artikkelen. Jeg har har nå fått lest den, og det meste som står der, er rett og slett løgn, sier Rekdal.

- Men er det noe av det som er sant?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer