SKUFFET: Egil Drillo Olsen ankommer Gardermoen etter 2-0 tapet for Danmark i EM-kvaliken i København. Foto: Erik Berglund / Dagbladet
SKUFFET: Egil Drillo Olsen ankommer Gardermoen etter 2-0 tapet for Danmark i EM-kvaliken i København. Foto: Erik Berglund / DagbladetVis mer

- Noen få var ute for lenge

Men landslaget har nå lagt saken død.

(Dagbladet): Radiokanalen P4 meldte i går at flere spillere på det norske landslaget tok seg en bytur etter 1-0-seieren over Island forrige fredag.

Drillo bekrefter at flere spillere var på byen bare fire dager før Danmark-kampen - som Norge tapte 2-0 - og at «noen få» var ute for lenge.

- De fleste spillerene var på hotellet, men en del gikk ut og koste seg litte grann og det er helt greit, de kom hjem i rimelig tid. Så var det noen veldig få som var ute for lenge, de har beklaget at de kom for sent hjem og det er det, sier Egil «Drillo» Olsen til TV 2 Sporten.

LES OGSÅ: Riise ringte Drillo for å beklage sen bytur.

- Kommer det til å få noen konsekvenser for de spillerne som var sent ute?

- Ikke annet enn at jeg har snakket med dem, sier Olsen.

- Hvordan reagerte du på det?

- Jeg reagerer naturligvis negativt på at de kommer for sent, og det har vi snakket om. Men vi har i alle fall holdt anstendigheten i dette bildet her, det er det jammen ikke deler av media gjort, sier Olsen.

Nå skal landslagsledelsen ha lagt lagt saken død.

- Vi har lagt saken død, men vi får se hva media gjør, sier han til TV 2 Sporten.