- Noen ganger blir jeg litt lei av å måtte snakke om Petter Northug

Marcus Hellner om feiden med nordmannen.

RIVALER: Marcus Hellner og Petter Northug har hatt mange dueller i skisporet, og i vinter er det ski-VM i Falun. Marcus Hellner forteller til Expressen at han til tider kan bli litt lei av å måtte snakke om Northug. Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix
RIVALER: Marcus Hellner og Petter Northug har hatt mange dueller i skisporet, og i vinter er det ski-VM i Falun. Marcus Hellner forteller til Expressen at han til tider kan bli litt lei av å måtte snakke om Northug. Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det har blitt skrevet mye om duellene mellom Marcus Hellner og Petter Northug, både i og utenfor skisporet.

Begge de to skiløperne har uttalt seg mye om hverandre, og om konkurransen mellom de to.

Duellen med Northug I en podcast på Expressen snakker reporter Tomas Petterson med flere av de største svenske skistjernene, og i dagens podcast snakker han med Marcus Hellner om blant annet Petter Northug.

I podcasten forteller Hellner at feiden mellom han og Northug startet etter en artikkel som ble skrevet mens de begge var juniorer.

- Den hadde tittelen «Jeg skal slå Petter Northug», og selvfølgelig så han den, og tente på det. Han liker vel ikke svensker og trodde jeg var cocky, sier Hellner.

Litt lei Northug I februar er det ski-VM i Falun, og da handler alt om konkurransen mellom Norge og Sverige.

Hellner innrømmer i podcasten at han til tider kan bli lei av å måtte snakke om Northug, eller kommentere utsagn fra nordmannen.

- Noen ganger blir man litt lei. I begynnelsen tenkte jeg ofte  «Så kjedelig det er å snakke om ham, jeg ikke bryr seg om hva han har sagt», men samtidig gir det en annen dimensjon til løpene og mesterskap, når det blir litt duell og det blir litt mer interessant, sier svensken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer