Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Noen ganger våkner jeg med en forferdelig hodepine

Cech snakker ut etter den alvorlige hodeskaden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Chelsea-keeper Peter Cech husker ingenting av kraniebruddet han pådro seg i sammenstøtet med kneet til Reading-spiller Stephen Hunt 14. oktober.

Cech måtte operere og ble nylig skrevet ut fra sykehuset, og i dag snakket han første gang offentlig etter den alvorlige hodeskaden som kunne kostet ham livet.

Stephen Hunt har blitt skjelt ut av både José Mourinho og Cechs foreldre etter episoden, men hos Cech selv er det ingen bitterhet å spore.

Han fokuserer heller på den massive støtten han har mottatt etter skaden.

- Jeg synes alle har vært fantastiske, spillerne, manageren, støtteapparatet. Det gjelder alle i Chelsea, inkludert supporterne. Jeg har fått så mange kort og brev fra folk som ikke er involvert i Chelsea, og jeg vil gjerne takke alle sammen for det, sier Cech til klubbens egen TV-kanal.

Husker ingenting

Selve sammenstøtet, som skjedde bare noen få minutter ut i kampen, husker han ingenting fra.

- Håndtrykkene før kampstart er det siste jeg husker. John Terry tapte myntkastet og jeg måtte løpe over på motsatt side av banen. Det er det siste. Jeg husker ikke avsparket og heller ikke selve sammenstøtet. Jeg har sett det på TV, men jeg vil ikke snakke om det på dette tidspunktet, sier Cech.

HUSKER INGENTING: Peter Cech kunne mistet livet da kneet til Readings Stephen Hunt forårsaket kraniebrudd bare minutter ut i kampen. Cech husker ingenting av selve episoden, men er svært takknemlig for den massive støtten han har fått i etterkant av episoden. Foto: SCANPIX
HUSKER INGENTING: Peter Cech kunne mistet livet da kneet til Readings Stephen Hunt forårsaket kraniebrudd bare minutter ut i kampen. Cech husker ingenting av selve episoden, men er svært takknemlig for den massive støtten han har fått i etterkant av episoden. Foto: SCANPIX Vis mer

Han føler at formen er brukbar, selv om han tidvis har betydelige smerter.

- Jeg er OK. Jeg føler at jeg er i bedring, og jeg er glad for å være tilbake på treningsfeltet og se guttene. Noen ganger er det tøft, når man våkner og har en fryktelig hodepine. Da må man ta medisiner, men jeg prøver bare å leve med det, og det kommer til å bli bedre for hver dag, sier Cech.

image: - Noen ganger våkner jeg med en forferdelig hodepine