OMRINGET OG OMSTRIDT: Supporterhordene var først og fremst på Malpensa-flyplassen for å hylle Inter-spillerne etter bragden på Nou Camp denne uka, men Mario Balotelli føler seg truet av deler av fansen etter flere episoder i det siste.Foto: SCANPIX/REUTERS/Alessandro Garofalo
OMRINGET OG OMSTRIDT: Supporterhordene var først og fremst på Malpensa-flyplassen for å hylle Inter-spillerne etter bragden på Nou Camp denne uka, men Mario Balotelli føler seg truet av deler av fansen etter flere episoder i det siste.Foto: SCANPIX/REUTERS/Alessandro GarofaloVis mer

- Noen løsnet hjulboltene på bilen hans

Agenten frykter for Balotellis liv etter sabotasje.

||| (Dagbladet): Inter-spiss Mario Balotelli har mildt sagt hatt en turbulent sesong 2009/2010.

Det toppet seg da han hisset på seg egne supportere, lagkamerat Marco Materazzi og trener José Mourinho under den første semifinalen mot Barcelona, men episodene har vært mange og velomtalte.

Balotelli har blitt bøtelagt for reaksjoner mot rasehetsende fans, han måtte unnskylde seg tilbake i Inter-troppen etter en krangel med Mourinho på trening, før det altså kokte helt over med trøyekasting og håndgemeng den Champions League-kvelden i Milano.

Det er derfor ingen hemmelighet at spissen har et anstrengt forhold til også Inters supportere, men overfor football-italia.net avslører agent Mino Raiola at uvennskapet har tatt en oppsiktsvekkende og skremmende retning.

Ifølge Raiola forsøkte Inter-fans faktisk å sabotere Balotellis bil denne uka.

- For et par dager siden oppdaget Mario at noen hadde løsnet hjulboltene på bilen hans. Hvis noen ikke er mer forsiktige, risikerer han å bli drept på motorveien, sier han.

- Vi kan åpenbart ikke fortsette på denne måten. Under disse omstendighetene kommer ikke Mario til å bli i Inter et år til, det kan jeg garantere. Han er ikke sint på supporterne eller lagkameratene, men det er åpenbart at problemene med klubben ikke er løst, sier Raiola.

Oppgitt Mourinho
Italienske medier har allerede meldt en stund at Balotelli vil bli solgt etter sesongen, og Barcelona og selv erkerival Milan er blitt nevnt som potensielle arbeidsgivere.

Manager José Mourinho var en av dem som var svært opprørt etter trøyekasterepisoden på San Siro, og det er ikke til å komme bort fra at Balotelli har en jobb å gjøre om han skal komme seg inn i varmen hos sin portugisiske sjef.

- Jeg har vært i Inter siden juli 2008. Dersom jeg skal forsøke å huske alle de gangene jeg har forsøkt å belære et fantastisk talent, snakker vi om tusenvis. Dette er en semifinale i Champions League, den nest viktigste kampen innen klubbfotballen, så skjer det noe så stygt, sa en oppgitt Mourinho etter kampen.

Må snakke med Inter
Mino Raiola antyder at det er nettopp José Mourinho som står i veien for et godt forhold mellom Balotelli og Inter.

- Jeg vet ikke om, eller hvor raskt, disse problemene kan løses. Balotelli ga en ektefølt unnskyldning, men noen i klubben skjønte visst ikke det. De ville ikke skjønne det. Jeg hadde lovet å ikke si noe før returkampen mot Barcelona, men jeg så at Mourinho ga sin versjon på pressekonferansen på tirsdag, sier Raiola.

- Nå tror jeg virkelig at jeg må ta en prat med klubben. Jeg er nødt til å forsvare interessene til min klient. Jeg må diskutere dette med klubben, så får vi se om det er Mourinho som bestemmer over den eller ikke. Det kommer an på president Massimo Moratti, sier han.

Inter møter Lazio på bortebane i morgen, men kan bli midlertidig passert på toppen av ligatabellen dersom Roma slår Parma i dag. Det gjenstår tre runder i Serie A.

OPPDRAGELSE: Forholdet mellom Balotelli og manager José Mourinho er i beste fall stormfullt.Foto: SCANPIX/EPA/MATTEO BAZZI
OPPDRAGELSE: Forholdet mellom Balotelli og manager José Mourinho er i beste fall stormfullt.Foto: SCANPIX/EPA/MATTEO BAZZI Vis mer