- Noen rykter er riktige, andre er ikke det

Men Pellegrini bekrefter at han er i samtaler med Manchester City.

I FORHANDLINGER: Manuel Pellegrini har den siste tiden vært linket til Manchester City. Nå skal partene i gang med forhandlinger. Foto: EPA/Daniel Perez
I FORHANDLINGER: Manuel Pellegrini har den siste tiden vært linket til Manchester City. Nå skal partene i gang med forhandlinger. Foto: EPA/Daniel PerezVis mer

Manuel Pellegrini ledet Málaga for siste gang lørdag. Neste stopp for chileneren blir Manchester City.

Pellegrini har allerede uttalt at han har en muntlig avtale med City om å bli ny manager i klubben, og nå skal partene i gang med forhandlinger.

- Nå er ligaen over, og fra mandag skal vi se framover og finne ut hvor framtiden min ligger. Når jeg får en avtale, skal jeg fortellere dere det, sa Pellegrini lørdag kveld.

- Jeg har en avtale om å starte samtaler med Manchester City. Noen rykter er riktige, andre er ikke det. Jeg har konsentrert meg om Málaga fram til nå, la han til.

I siste serierunde ble det 1-4-tap mot seriemester Barcelona. Málaga endte på sjetteplass i La Liga denne sesongen.

Pellegrini har tidligere vært trener for Villarreal og Real Madrid.

- Det blir vanskelig for meg å forlate Spania etter ni år. Landet har behandlet meg utrolig bra. En viktig æra i livet mitt er over, og framtiden min blir helt sikkert i et annet land, sa 59-åringen.

Roberto Mancini fikk sparken i Manchester City i mai. Klubben vant Premier League i fjor, men måtte nøye seg med annenplass bak byrival United denne sesongen.

(NTB)