Noen som passer for Ståle Solbakken? Ja, Bundesliga

Hamburger SV skal allerede ha følere i København mens Bayern Munchen og Schalke 04 skal ha nye trenere etter sesongen.

ETTERTRAKTET KAR: Ståle Solbakkens navn hviskes i stadig flere ører rundt omkring i Europa.'Foto: Kristian Ridder-Nielsen/Dagbladet.
ETTERTRAKTET KAR: Ståle Solbakkens navn hviskes i stadig flere ører rundt omkring i Europa.'Foto: Kristian Ridder-Nielsen/Dagbladet.Vis mer

Oslo onsdag 9. mars

STÅLE SOLBAKKENS FRAMTID har fått noen klare knagger å henge alle spekulasjonene på. Jeg sier ikke at han vraker Norge og landslaget til fordel for en jobb i Bundesliga. Jeg sier bare at han er et navn det snakkes om.

OG MED, OM jeg skal tro på en normalt etterrettelig kilde. Hamburg skal nemlig være mer enn litt interessert i FCKs suksessfulle nordmann. Og etter Luis van Gaals varslede avgang i Bayern Munchen er det nå også klart at kontroversielle Felix Magath ikke fullfører kontrakten med Schalke.

Og bare så det er sagt til alle som mener at en tysk storklubb ikke vil ansette en norsk trener:

Schalke var i sin tid bare en øl eller to unna å skrive kontrakt med Trond Sollied.

DET ER LENGE siden Ståle innrømmet enorm interesse og pågang utenfra. Den blir ikke mindre ut over våren og sommeren selv om FCK glapp mot Chelsea . For selv om en eventuell kvartfinale i Champions League fort kunne blitt brukt som den endelige døråpneren til de mer attraktive jobbene i det europeiske mellomsjiktet, så er det ikke sånn at Ståle Solbakkens eventuelle klubbframtid står og faller med det FCK gjør herfra og til sesongslutt.

Ståle Solbakken er allerede godt nok kjent.

ANDRE DERIMOT, SOM Natalia fra Russland, prøver å bli kjent med meg. Vi får alle våre tilbud om kjærlighet og millioner på e-post. Og noen av dem er i sin google-oversatte bokstavstabling som en plagiert setning fra språkperlen "Me talk pretty one day" (David Sedaris — anbefales på det sterkeste).

Dette brevet, som håper jeg vil passe Natalia, er alldeles praktfullt.

Salut!

My name is Natalia and I am from Rus. I never got acquainted through the Internet, so I turned to one of the marriage the agency of your city.

I looked at your profile on theyr site and they gave me your e-mail and told me to tell you wrote.

Sorry that I?m disturbing you.

The purpose of my acquaintance on the internet to find not just friendship, and his love, his second half. I think we can develop a good relationship in the future will be closer to each other.

Our communication will grow into something bigger and we will be able to meet with you.

Hopefully talking to me like you, and you will not ignore me.

If you are interested and you want to know me I?ll wait for your response to my personal e-mail in this letter.

I?ll also send you my picture for you to se me.

Also, I too very much want to see you and ask you to send me you photo.

I hope that you will reply me.

With best regards, Natalia.