Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Noen som vil ha dem?

De tidligere stjernespissene Dwight Yorke og Kanu er tilnærmet gratis.

(Dagbladet.no:) Kanu i West Bromwich og Dwight Yorke i Birmingham har ikke innfridd. Klubbene håpet at de rutinerte spillerne skulle score i bøtter og spann, men målene og storspillet har uteblitt.

West Bromwich er så desperate med å bli kvitt den tidligere Arsenal-spilleren at de nå tilbyr ham gratis. Det er derimot ikke sikkert at han finner seg en ny klubb med det første. Nigerianeren tjener over 300 000 kroner i uka - og han scorer ikke mange mål, skriver The Sun

Kanu er blitt overflødig på The Hawthorns etter at klubben sikret seg Kevin Campbell fra Everton tidligere denne uka.

Glansdagene over

Dwight Yorke har bare score to mål denne sesongen, og er langt fra storformen vi husker fra hans glansdager i Aston Villa og Manchester United. Derfor har Birmingham lagt ham ut for salg for en slikk og ingenting, ifølge avisa.

Men lønna til Yorke er nok også såpass høy at mange klubber må glemme ham, og for de gode og rike gjør nok fotballspillet til spilleren at de ikke er interessert.

Sjekk Dagbladet.nos oversikt over Premier League-overganger

PÅ VEI BORT 1: Kanu.
PÅ VEI BORT 2: Dwight Yorke.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media