Noen som vil kjøpe laget som stoppet Liverpool?

- Det er trist, sier Riseth.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Luton overrasket stort da klubben i går ettermiddag spilte uavgjort mot Liverpool i FA-cupen. Laget fra tredje nivå klarte å stoppe de selvutnevnte tittelutfordrerne.

Men klubbledelsen klarer ikke stoppe de økonomiske problemene.

Hver måned taper Luton over fire millioner kroner - og i november ble klubben satt under administrasjon. Innen klokka 18 i kveld må en ny og pengesterk eier være på plass - ellers blir Luton tvunget til å selge sine beste spillere.

Trist Riseth

- Jeg håper at gårsdagens kamp gjør oss mer attraktive og at folk vil trå til. Jeg har ikke lyst til å miste hele det laget jeg har begynt å bygge her. Det er veldig frustrerende, sier manager Kevin Blackwell til BBC.

Samtidig som Luton ble satt under administrasjon, ble de også fratatt ti poeng. Derfor ligger de hvite og sorte rett under nedrykksstreken i League One. Hadde det ikke vært for poengtrekket hadde de ligget rett under playoff-streken.

- Det er veldig trist at de sliter så kraftig økonomisk. Men dette er en liten klubb, med en liten stadion - og da er det ikke lett å snu en negativ økonomisk trend, sier Vidar Riseth til Dagbladet.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer